Kvaliteten af Laedertasker.dk

Opslået af Alexander Andresen d.

Er du også forvirret over, hvordan god kvalitet ser ud i læder? Det er du ikke ene om. Der findes mange behandlingsmetoder, typer og kvaliteter af det nøjagtige samme læder, som gør det rigtig svært at gennemskue.

Det er blevet vores opgave at sørge for, du kun kan købe en god kvalitet her i vores webshop, og derfor kan du se og læse lidt om kvaliteten af produkterne i dette indlæg.

Vi kan prøve at sammenligne de to modstridende behandlingsmetoder af læder. Du kan nemlig vælge at behandle læderet med kemikalier eller med naturens egne produkter. Forestil dig, du skal behandle din egen hud. Ville du vælge kemikalier eller naturprodukter?

Kemikaliebehandlingen er hurtigere og billigere, og er den metode, der er mest anvendt. Det er en metode, der ødelægger læderet, og den vil muligvis ikke holde særligt længe.

Her hos os bliver det behandlet med naturprodukter. Den proces hedder vegetabilsk garvning af læderet. Det tager meget længere tid og er bestemt IKKE den billige løsning. Det giver dig til gengæld den bedste kvalitet af læder, og du får den stærke duft af læder, når du åbner den. Når det er naturbehandlet, så får du en ven for livet, hvis du lige gider smøre lidt fedt på den fra tid til anden.

Se videoen for, hvordan vegetabilsk garvning foregår:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort