Guide til pleje af dit læderprodukt

Opslået af Alexander Andresen d.

Der er mange grunde til, læder skal passes og plejes. Når alt kommer til alt, har læder mange af de samme karakteristika som din egen hud. Og du har sikkert prøvet at få tør hud, ikke? Det klør. Så smører du dig med fed creme for at fugte huden op igen. Og det er det, vi blandt andet skal ind og kigge på i denne korte artikel.

Du ejer måske også et par lædersko, som fra gang til anden skal pudses og have en omgang skosværte. Det samme vil din taske ELSKE. Når din taske skal ud og opleve det lækre sommervejr, eller klarer sig igennem en regnfuld dag, så påvirker det læderet. Solen får typisk læderet til at tørre, og regn kan have den modsatte effekt, samt læderet kan begynde at sprække, under de rette forhold.

Fedt, eller sværte, hjælper din taske med at forblive fleksibel, og sørger for at læderet ikke sprækker. Simpelt!

Du kan også bruge vores waterstop spray, der sørger for læderet bliver vandafvisende. Det kan være en udmærket idé, hvis ikke du ønsker, dine ting bliver våde. Du kan se, hvordan det kan anvendes i filmen herunder:

 
Vi har også fået en særlig ridsefjerner. Når man lige får ramt et hjørne af et skarpt bord, eller sat tasken et forkert sted, hvor nogen falder over den og efterlader et mærke, kan det være en god idé at have sådan en stift liggende derhjemme. Det kan videoen herunder fortælle dig lidt mere om:

Når du passer godt på din taske, kan den holde hele livet. De tasker vi sælger, er nemlig bygget til det, såfremt du kæler lidt for den fra gang til anden. Du vil kunne se den lækre patina, der danner sig ved brug, og du vil kunne se læderet gå fra stift til blødt, jo mere du arbejder med læderet. Skønt, ikke?

Du kan finde alle disse ting i tilbehør, og vi har endda sammensat et lille sæt (se billede), som er dit starter-kit til professionel læderpleje!

Vi håber, informationen her har været nyttig, og du og din kommende lædertaske får delt en masse fantastiske oplevelser.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort